El Barça s'apunta la segona victòria de la temporada (@FCBbasket)

El Barça guanya el Manresa al Nou Congost (78-88) i s'apunta la segona victòria de la temporada

Els de Pesic han fet valer la seva profunditat de banqueta i la qualitat de la seva plantilla, però han acabat patint en el tercer quart quan el Manresa s'ha posat a només un punt

El FC Barcelona Lassa ha guanyat el Baxi Manresa per 78 a 88 al Nou Congost. Els de Pesic han fet valer la seva profunditat de banqueta i la qualitat de la seva plantilla. El Barça Lassa ha començat fort i ha anat administrant el seu avantatge.

Seraphin, que feia nou mesos que no jugava, ha disputat els seus primers minuts. Al descans, 37 a 47 favorable als visitants. El Baxi Manresa no s'ha rendit i ha imposat un ritme altíssim en la represa que ha servit per escurçar distàncies. S'han posat a només un punt: 59 a 60.

Els de Peñarroya no han resistit en l'últim quart i han acabat perdent de deu punts. La millor actuació individual ha estat la d'Ante Tomic, que ha fet 15 punts i ha agafat 7 rebots.

Pesic així ha demostrat el seu descontent amb els jugadors després de la remuntada del Manresa: