Hoquei patins

El Barça guanya a la pista del Coinasa Liceo (4-6) i ja té 10 punts d'avantatge al capdavant de l'OK Lliga

L'OK Lliga d'hoquei patins ha quedat pràcticament vista per a sentència. I és que el Barça té el títol a tocar en vèncer per 4-6 a la pista del Coinasa Liceo en partit corresponent a la 12a. jornada. Tot i que encara queden 14 jornades de competició, els homes de Cairo tenen el segon classificat a 10 punts. A la Corunya, els gallecs i els catalans han jugat un partidàs amb alternatives constants i un grapat de gols. Pablo Álvarez, amb un "hat-trick"; Marc Torra, amb un doblet, i Reinaldo García han firmat les dianes del Barça. El Liceo ha plantat cara, però ha acabat cedint davant de la superioritat física i tècnica dels blaugranes.

Felicitacions entre els jugadors del Barcelona després de guanyar a la pista del Liceo de la Corunya. Encara queda una jornada per acabar la primera volta de la lliga, però els blaugrana ja són virtuals campions. Els gallecs eren els únics que podien disputar-los el títol i s'han avançat en el marcador amb dos gols de Jordi Bargalló. Una victòria podia deixar el Liceo a només quatre punts del Barça, però l'equip de Gaby Cairo ha reaccionat. Torra ha retallat el desavantatge i quatre minuts després Reinaldo García ha forçat l'empat a dos. Encara un parell de gols abans del descans. Pascual remata tal com li ve i supera Sergi Fernández. I només set segons després, Torra transforma una falta directa i equilibra una altra vegada el marcador.

En la segona meitat, els catalans han estal molt superiors, sobretot quan el Liceo, amb menys recanvis i de menys qualitat a la banqueta, ha acusat el desgast. El golejador en aquesta segona meitat ha estat Pablo Álvarez, que ha fet un "hat-trick". El Barcelona surt de Riazor amb deu punts més que els seus perseguidors i cedint només un empat en dotze jornades. L'OK Lliga ja té virtual campió, però trigarà encara uns mesos a ser oficial.