Futbol femení

El Barça femení derrota també el Sevilla FC per cinc gols

Amb gols de Mariona (2), Alexia, Bussaglia i Martens

En el duel femení enfront de les sevillanes, les barcelonistes no han fallat i s'han endut els tres punts gràcies a un contundent 5-0. El matx l'ha encarrilat Mariona amb dos gols matiners i Alexia, Bussaglia i Martens s'han unit a la festa golejadora amb un gol cadascuna.

El primer gol del matx ha arribat al minut 14 després d'una centrada mil·limètrica de Martens, que ha rematat amb contundència Mariona (1-0).

Les sevillanes no han donat el seu braç a tòrcer i han tingut l'empat a tocar en una perfecta falta executada per Olga Carmona que s'ha estavellat a la creueta. Tot i l'ensurt, les barcelonistes han tornat a perforar la porteria del Sevilla en el minut 29. De nou, la protagonista ha estat Mariona, que, després de driblar Paloma, ha definit sense oposició (2-0). A la festa particular de la mallorquina també s'hi ha unit Alexia al minut 34, amb un espectacular xut que s'ha colat per la base del pal esquerre (3-0). Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

La segona meitat ha començat amb un Sevilla molt incisiu que ha intentat buscar un gol que les connectés de nou al partit. Tot i l'esforç de les visitants, el conjunt dirigit per Fran Sánchez ha sabut controlar el joc i marcar el ritme del partit, i l'ha portat per on més li convenia. Després d'un parell d'ocasions d'Aitana i de Martens, ha arribat el quart de les culers en un espectacular xut de Bussaglia des de la frontal de l'àrea que ha entrat per l'escaire de la porteria defensada per Paloma (4-0).

Abans de la fi del matx encara hi ha hagut temps d'un últim gol del Barça, en aquest cas de Martens, després d'una gran jugada individual que ha acabat amb un xut estratosfèric (5-0).

Sorprenentment, les blaugranes han certificat una victòria que ha tingut el mateix resultat que la històrica victòria del primer equip al Wanda Metropilitano, en la final de Copa del Rei.