Les jugadores del Barça feliciten Leila Ouahabi pel gol que va marcar a Malmö, que avança les blaugranes en l'eliminatòria
Futbol

El Barça femení busca classificar-se per a les semifinals de la Champions per primera vegada

L'equip de Xavi Llorens ha de fer valer aquesta tarda al Miniestadi (19.00) el 0-1 obtingut la setmana passada al camp del Rosengard

Actualitzat

El Barça té a tocar el seu somni després d'haver superat el Rosengard (0-1) en el partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. Però sap que l'equip suec vendrà cara la seva pell quan s'enfrontin aquesta tarda (19.00) al Miniestadi, en un partit amb accés gratuït.

Si el gran objectiu és arribar a les semifinals per primera vegada, n'hi ha un altre que es podrà verificar tan bon punt comenci el partit: superar els gairebé 8.400 espectadors que van anar l'any passat a veure el partit de quarts de final contra el París Saint-Germain.

En l'aspecte esportiu, el Barça no pot comptar amb la brasilera Andressa Alves, lesionada en l'anada, però l'equip suec també haurà de prescindir per lesió d'una de les seves figures, la golejadora Lotta Schelin. En canvi, sí que hi serà Marta, guanyadora de cinc Pilotes d'Or, que serà la principal preocupació de la defensa blaugrana.  

Xavi Llorens, l'entrenador del Barça, valora així l'enfrontament:

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut