Futbol

El Barça femení afronta amb il·lusió i sense pressió la tornada de semifinals de la Champions al camp del PSG

Les jugadores de Xavi Llorens han de remuntar l'1 a 3 en contra de l'anada al Miniestadi en la seva visita al Parc dels Prínceps per fer història i classificar-se per a la final

Actualitzat

Només queden dos dies perquè el Barça femení passi l'examen més difícil de la seva història. L'equip blaugrana està a només un pas de la seva primera final de Champions, però el repte és dels complicats. Les jugadores de Xavi Llorens han de remuntar l'1 a 3 en contra de l'anada davant, ni més ni menys, que el París Saint-Germain. Tot i la dificultat, les blaugranes no deixaran passar aquesta oportunitat històrica.

La plantilla de l'equip català buscarà capgirar l'eliminatòria aquest dissabte a París, on viatja amb la il·lusió de completar un bon partit contra el totpoderós equip francès, que en l'anada disputada al Miniestadi va fer relluir la seva millor versió. "Ens ho volem passar bé a París. Tenim confiança en el que estem fent; primer guanyem el partit, i després ja veurem si tenim opcions de remuntar", ha afirmat el tècnic, Xavi Llorens, en la roda de premsa prèvia al partit.

Llorens ha assegurat que l'objectiu és "jugar millor que en l'anada" i ha instat les seves jugadores a ser "més alegres i atrevides", com ja van mostrar aquesta setmana en la victòria a la Lliga contra l'Athletic Club (0-4). "Mai no havíem aconseguit aquest resultat a Lezama. Ara ens toca jugar tot de finals a la Lliga i també a la Lliga de Campions. Intentarem que el PSG es pensi que ja ho té tot fet. Nosaltres no tenim res a perdre i molt a guanyar", ha afegit.
 
En aquest sentit, Alexia Putellas i Ruth García apunten que l'objectiu és mantenir el nivell que ja van mostrar en la segona part del partit d'anada. "El ritme del PSG és un altre i nosaltres hem de treballar per igualar-lo o fins i tot superar-lo per atacar amb més perill", ha puntualitzat Alexia. El partit es disputarà al Parc dels Prínceps, cosa que motiva les jugadores blaugrana. "Poques jugadores tindran l'opció de jugar al Parc dels Prínceps. És un escenari únic i aquest equip vol sortir contra el PSG a totes", ha conclòs Ruth García.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut