Futbol

El Barça fa el primer entrenament a Yokohama sense Neymar

La ja coneguda absència de Neymar ha estat la nota destacada de la primera sessió del Barça en terres japoneses

Actualitzat

El Barcelona ha fet aquest dilluns el seu primer entrenament al Japó, on prepara la disputa del Mundial de Clubs de la FIFA com a campió d'Europa. Menys de dotze hores després d'arribar al Japó, l'equip blaugrana  sota els focus de l'Estadi Mitsuzawa de Yokohama (al sud de Tòquio).

Neymar, amb un petit trencament fibril·lar, no ha participat a la sessió. El brasiler està pràcticament descartat per al partit de semifinals, que el Barça jugarà contra el Guangzhou Evergrande xinès aquest dijous (11.30), però en canvi podria participar a la final, en el cas que l'equip blaugrana hi arribés. Douglas, de baixa des del mes d'octubre, tampoc no s'ha entrenat amb l'equip.  

La plantilla del Barça s'ha exercitat davant l'enrenou de més de 200 nens de l'escola que el club té a Tòquio  i que han animat els seus ídols fins a l'extenuació, i fins i tot s'han atrevit amb l'himne del club. A més, també han tingut accés a l'entrenament desenes de membres de les penyes blaugranes del Japó.

El Barça farà un nou entrenament en el mateix estadi aquest dimarts, i el dimecres s'exercitarà en el Nissan Stadium, també a Yokohama, seu de la semifinal del dijous. 

Busquets: "Ens fa molta il·lusió el mundial"

El migcampista del Barça, Sergio Busquets, ha destacat la importància de guanyar el Mundial de Clubs, i assegura que l'equip només té un objectiu ara "guanyar el Guangzhou". El jugador del Barça no ha volgut parlar de la derrota del Madrid aquest diumenge a El Madrigal.

Sergio Busquets ha atès els mitjans al final de l'entrenament per valorar la participació de l'equip en la competició. "Ens fa molta il·lusió poder guanyar aquest títol perquè costa molt arribar fins aquí", ha dit el migcampista de Badia.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut