Xavi Pascual no podrà comptar amb els jugadors que disputen l'Eurobasket.
Bàsquet

El Barça de bàsquet començarà la pretemporada el 29 d'agost amb les proves mèdiques

El Barça de bàsquet començarà a preparar-se per a la temporada 2013-2014 el 29 d'agost amb les corresponents proves mèdiques prèvies als entrenaments. En aquest inici, el tècnic, Xavi Pascual, no podrà comptar amb els jugadors que a partir del 4 de setembre disputaran l'Eurobasket 2013 d'Eslovènia.

Actualitzat
El Barça de bàsquet començarà a preparar-se per a la temporada 2013-2014 el 29 d'agost amb les corresponents proves mèdiques prèvies als entrenaments. En aquest inici, el tècnic Xavi Pascual no podrà comptar amb els jugadors que disputen l'Eurobasket d'Eslovènia a partir del 4 de setembre.

Inici de pretemporada amb dos amistosos i amb l'"stage" a Encamp
El primer partit amistós serà contra el Fiatc Joventut el 8 de setembre a Sant Julià de Vilatorta i, l'endemà, el Barça de bàsquet es desplaçarà fins a Encamp (Andorra), on farà un "stage" de cinc dies. El 14 de setembre tindrà lloc a Sabadell el segon partit amistós de la pretemporada contra La Bruixa d'Or Manresa.

El 20 i 21 de setembre se celebrarà a Pesaro (Itàlia) un torneig que comptarà amb la participació del CSKA de Moscou, el Granarolo de Bolònia i el Vuelle Pesaro. El conjunt català se les veurà amb l'amfitrió el 20 de setembre. Finalment, l'últim dels amistosos serà el del Bayern de Munic que es disputarà el 26 de setembre, a les 20 hores.

La competició oficial comença a l'octubre
L'inici de la competició oficial serà amb la Supercopa a Vitòria, els dies 4 i 5 d'octubre. El 10 d'octubre arribarà la Lliga Catalana, en la qual els blaugranes s'enfrontaran al guanyador del partit Fiatc Joventut - Bruixa d'Or, i La Lliga Endesa s'iniciarà el 13 d'octubre, en la qual, els homes de Xavi Pascual rebran al València Basquet.
Anar al contingut