Barça

El Barça considera que Antoine Griezmann és el crac que millor encaixa amb el seu estil de joc

El club blaugrana sempre l'ha vist com un jugador de marcat estil blaugrana i el seu preu, 100 milions d'euros, es considera raonable vista la inflació del mercat

Jordi SunyerActualitzat

Fa temps que es parla de l'interès del Barça per fitxar el davanter francès Antoine Griezmann. El club sempre l'ha vist com un jugador de marcat estil blaugrana i el seu preu, 100 milions d'euros, es considera raonable vista la inflació del mercat.

Fa mesos que Griezmann madura la possibilitat de marxar a un equip que s'ajusti al seu estil i que competeixi per tots els títols. Pel francès, el Barça, a qui ha marcat sis gols en les últimes sis temporades, podria ser perfectament aquest club. A la seva biografia, el jugador "colchonero" revela que Guardiola el va voler fitxar per al Barça B, i al Camp Nou es retrobaria amb tres companys de selecció: Umtiti, Digne i Dembélé.

Griezmann ha estat vinculat sovint amb el Manchester United, i fins i tot ell ha presumit d'aquest interès. Però des d'Old Trafford asseguren que Griezmann no és el seu objectiu. El Barça, en canvi, pensa que el francès forma part d'un grup selecte de jugadors de primer nivell mundial que encaixen a la perfecció amb l'estil Barça.

Tàcticament, "el petit príncep" és dúctil: si Valverde mantingués el mig del camp en rombe i la davantera amb dues puntes, Griezmann s'hi adaptaria. Si retornés al 4-3-3, caure des de la banda tampoc seria una novetat per ell.

A més, el club blaugrana considera que el preu de l'operació Griezmann és raonable vista la inflació del mercat. Els 100 milions d'euros de la seva clàusula de rescissió el converteixen, ara com ara, en un jugador més barat que Neymar, Dembélé o Pogba. El Barça té interès en Griezmann i les peces del puzzle encaixen: amb tot en joc, però, el jugador i el Barça s'han de centrar en els seus objectius immediats.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut