El Barça comença la pretemporada amb una victòria a Dublín davant del Celtic de Glasgow (1-3)

El Barça 2016/17 ha arrencat amb una victòria davant del Celtic de Glasgow a l'Aviva Stadium de Dublín. Arda Turan ha fet el primer gol d'aquesta temporada dels blaugrana. Ambrose, en pròpia, i Munir han anotat les tres dianes del Barça.

A Dublín, a l'Aviva Stadium, s'ha estrenat el Barça 2016/17 en el primer partit de pretemporada. El conjunt dirigit per Luis Enrique, que ha presentat un onze amb força jugadors del filial, s'ha enfrontat al Celtic de Glasgow que ha començat disposant d'una bona oportunitat a través de Patrick Roberts. Pels blaugrana l'ha tingut Munir, tot i que l'acció ha acabat invalidada per fora de joc. Roberts, de 19 anys i cedit pel City al Celtic, ha estat el que més perill ha apropat a la porteria de Masip.

Arda Turan ha marcat el primer gol d'aquesta temporada del Barça. Ho ha fet gràcies a una assistència d'Aleix Vidal cap enrere que el turc ha aprofitat als deu minuts de partit. Juan Cámara, del filial, actuant com a lateral esquerre ha pogut fer el segon gràcies a una bona assistència de Messi. La pilota però ha acabat sortint pel lateral de la porteria. Un error de Mathieu ha pogut sortir car als de Luis Enrique. Brown l'ha aprofitat però Masip ha salvat el potent xut del rival. Abans de la mitja hora, un altre error clamorós, aquest de José Antonio Martínez ha acabat amb el primer gol del Celtic. El central ha cedit un mal control a Griffiths que no l'ha desaprofitat per batre Masip. Acte seguit, Ambrose s'ha fet el gol en pròpia en intentar allunyar una centrada de Juan Cámara. Al minut 40, una jugada iniciada per Messi, continuada per Cámara i amb una bona acció de Suárez ha acabat amb Munir fent el tercer a plaer

Samper ha entrat per Messi a l'inici de la segona part i Sergi Roberto ha estrenat capitania. Denis Suárez ha tingut una de les millors oportunitats en el segon temps, però el porter del Celtic ha estat encertat en refusar el xut. I l'altre Suárez, també n'ha disposat d'una de bona. Luis Enrique ha aprofitat per fer una tanda de canvis, amb molts jugadors del filial. El segon temps, però, ha estat molt més ensopit.

Victòria en el primer partit de pretemporada dels blaugrana que és també de l'International Champions Cup on ha sumat tres punts. La competició continuarà dimecres vinent a Estocolm, amb un altre amistós davant del Leicester.