Lliga Asobal

El Barça Cifec derrota l'Ademar al Palau i se situa tercer en la Lliga Asobal (35-32)

El Barça Cifec ha superat l'Ademar de Lleó per 35-32, en partit de la dinovena jornada de la Lliga Asobal disputat al Palau. Amb aquesta victòria, els blaugranes avancen els lleonesos en la taula i se situen tercers en la classificació, plaça que dóna dret a jugar la Lliga de Campions. A més, aquest triomf dels homes de Xesco Espar serveix per agafar moral de cara a la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Flensburg. Els catalans van perdre de deu gols a Alemanya (31-21) i esperen remuntar dissabte al Palau.

Salutació de cortesia entre Xesco Espar, entrenador del Barcelona Cifec, i Manolo Cadenas, el seu possible substitut. Es preveia un gran enfrontament entre dos equips que es jugaven el tercer lloc de la classificació, però la parella arbitral se l'ha carregat: 20 exclusions temporals, inclosos els dos tècnics, i tres targetes vermelles. El partit s'ha jugat a batzegades.

L'Ademar ha aprofitat la precipitació inicial dels blaugranes per anar-se'n de sis gols quan s'arribava al primer quart d'hora de joc. Les parades de Venio Losert i els contraatacs de Víctor Tomàs han canviat el signe del partit i s'ha arribat al descans amb empat a setze. Durant tota la segona meitat els blaugranes han portat la iniciativa però la diferència ha oscil·lat, uns cops era de només un gol i d'altres ha arribat a ser de sis, segons quin fos l'equip que estava jugant en inferioritat numèrica.

La victòria final de tres gols permet als barcelonistes situar-se un altre cop tercers però el més important per a Xesco Espar, a banda de derrotar Cadenas, és que l'equip ha estat capaç de passar d'un 4-10 en contra a un 32-26 a favor: una remuntada de 12 gols que necessitarà dissabte per eliminar el Flensburg en els quarts de final de la Champions.

Manolo Cadenas ha sortit derrotat però sap que si no canvien molt les coses el 30 de juny haurà canviat de banqueta.