Bàsquet

El Barça busca a la pista del CSKA la seva primera victòria a domicili del curs a l'Eurolliga

Els blaugrana, desens amb un balanç de 5 victòries i 4 derrotes, viuen el seu millor moment de la temporada. Una bona ratxa que intentaran que no s'acabi a Moscou

Actualitzat

El FC Barcelona Lassa buscarà aquest divendres (18.00, Esport3) la primera victòria com a visitant a l'Eurolliga aquesta temporada, a més d'intentar mantenir la bona ratxa de dos partits seguits guanyats. I ho farà a la pista del líder de la Lliga Regular, el potent CSKA de Moscou (7 victòries, dues derrotes) de Nando de Colo i Sergio Rodríguez.

Per l'entrenador blaugrana, serà una prova per veure l'estat de l'equip: "Veurem si després de guanyar tres partits (dos d'Eurolliga i un a la Lliga ACB), a València i Maccabi, i jugant un bon bàsquet, recuperant-nos del cop del Brose Basket, no tornem a cometre les mateixes errades. No de guanyar o perdre, sinó de tenir consistència en cada minut que juguem, que per a mi és vital en aquest moment de la temporada."

La millora de l'equip ha arribat gràcies especialment a dos factors, el bon moment de l'aler nord-americà Rakim Sanders i una important millora en defensa, que els ha permès rebaixar els punts encaixats des dels 77,7 punts de mitjana de les 7 primeres jornades als 69 de les dues últimes.

La imatge que pugui donar el Barça, més enllà del resultat, és molt important, ja que el duel contra el CSKA és el primer d'un tram complicat per a l'equip a Europa. Després de volar a Moscou, els de Sito Alonso rebran a casa el Fenerbahçe de Zeljko Obradovic, vigent campió europeu, i el Reial Madrid.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut