Handbol

El Barça Borges inicia el compte enrere abans de la disputa de la Final Four a Colònia

El Barça Borges disputarà aquest cap de setmana a Colònia la Final Four d'handbol. S'acosta l'hora de la veritat per als blaugranes, que intentaran endur-se d'Alemanya la vuitena Copa d'Europa de la seva història. Dissabte debuten en semifinals contra el Txekhovskie rus, però el tècnic Xavi Pascual ha decidit avançar el desplaçament i l'expedició ja és en terres germàniques. L'objectiu és aïllar els seus homes de qualsevol pressió o excés d'optimisme i mantenir l'equip concentrat a recuperar el prestigi europeu.

Actualitzat
Aquest dilluns, l'equip culer ha fet un entrenament obert als mitjans, que volien copsar les impressions dels jugadors de cara a aquesta important cita. Foto de família d'un Barcelona d'handbol que torna a aspirar a guanyar una Copa d'Europa d'handbol i, com diu Iker Romero, que es vol tornar a fer respectar a Europa.

El tècnic Xavier Pascual pretén aïllar els jugadors d'un excés d'optimisme, sobretot pel que fa a la semifinal, en què el rival serà el Txekhovskie rus. I en la final, el Ciudad Real o el Kiel, els dos equips que han dominat Europa aquests últims quatre anys. Seran els dos últims partits de David Barrufet, però se'n vol anar guanyant per vuitena vegada la Copa d'Europa.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut