Segona Divisió

El Barça B guanya el Mallorca (1-2) en un partit que ha jugat 85 minuts amb superioritat numèrica

El Barça B ha guanyat el Mallorca a l'Iberostar Estadi (1-2) gràcies als gols de Sandro Ramírez i Espinosa. Els mallorquins han jugat amb un home menys des del minut 5 i, abans del descans, Irinei ha estat expulsat. Tot i jugar amb nou homes, el Mallorca ha retallat distàncies a través de Kevin García.

A l'Iberostar Estadi, el primer avís l'ha donat precisament un mallorquí. Dani Nieto en el minut 4 ha realitzat la primera rematada entre els tres pals. Un minut després el Mallorca s'ha quedat amb un home menys. L'àrbitre ha expulsat Auoate per tocar la pilota amb la mà fora de l'àrea en una jugada manifesta de gol. La falta des de la frontal de l'àrea l'ha transformat Suárez enviant-la fora per sobre de la barrera. El partit s'ha complicat per al conjunt dirigit per Carreras, que amb un home menys, i sota una pluja constant, han hagut d'afrontar 85 minuts de partit. Amb un home més, el filial blaugrana no ho ha desaprofitat i Sandro Ramírez, en el minut 12, després d'una circulació quilomètrica ha enviat la pilota al fons de la porteria per sota del braç de Rubén Miño. El segon gol blaugrana ha arribat al minut 20 a través d'un xut d'Espinosa que ha acabat desviat per un defensor i ha despistat Miño, que no ha pogut evitar-lo. Abans del descans, el Mallorca ha tornat a perdre un home. Irinei ha vist targeta vermella per insultar l'àrbitre assistent.

A la segona part, quan semblava que acabaria com havia començat, el Mallorca ha escurçat distàncies. Kevin García, al minut 88, en una contra ha aprofitat una errada en defensa per marcar. El gol, però, no ha estat suficient per evitar la derrota del Mallorca, la primera amb Carreras al capdavant de l'equip. Els blaugranes, en canvi, es retroben amb la victòria i se situen un punt per sobre dels mallorquins.