Robert Gonçalves deixarà el club després d'arribar al mercat d'hivern (fcbarcelona.es)
Barça

El Barça B acomiada quatre jugadors, entre ells dos que havien arribat al mercat d'hivern

Salva Chamorro i Robert Gonçalves, incorporats fa menys de mig any, no continuaran a les ordres de Gerard López la propera temporada

Actualitzat

El FC Barcelona ha comunicat a Isaac Padilla, Joel Huertas, Salva Chamorro i Robert Gonçalves que no seguiran com a jugadors del Barça B la propera temporada. Padilla havia patit una lesió i encara estava en procés de recuperació i Joel Huertas ha jugat aquesta temporada cedit al Lleida Esportiu.

Pel que fa a Salva Chamorro i a Robert Gonçalves, tots dos han estat incorporats al club durant el mercat d'hivern. Gonçalves va arribar cedit pel Fluminense brasiler amb opció de perllongar el contracte una temporada més però el jugador no ha convençut Gerard López.

Com tampoc ho ha fet el davanter Salva Chamorro, que ha disputat 16 partits de Lliga d'ençà que va arribar al gener procedent del Tondel portuguès i només ha aconseguit fer un gol. El murcià va signar un contracte fins a l'any 2017, així que la rescissió del contracte obliga el FC Barcelona a pagar una indemnització de 20.000 euros.

El Barça B ha aconseguit mantenir-se a Segona B i l'objectiu és reforçar la plantilla i construir un equip competitiu amb opcions d'ascendir a la Segona Divisió.

Anar al contingut