Futbol sala

El Barça Alusport perd amb El Pozo Múrcia (2-1) i s'allunyen del segon lloc de la Lliga

El Barça Alusport ha perdut a la pista d'El Pozo Múrcia (2-1) després que els locals hagin remuntat un gol de Wilde a l'inici de la segona part. Álex i Franklin han estat els encarregats donar la victòria als murcians, que se situen segons en solitari amb tres punts més que els blaugranes.

El Barça Alusport ha perdut a la pista d'El Pozo Múrcia (2-1) després que els locals hagin remuntat un gol de Wilde a l'inici de la segona part. Álex i Franklin han estat els encarregats de donar la victòria als murcians, que se situen segons en solitari amb tres punts més que els blaugranes.

El Barça ha sortit a l'expectativa amb l'objectiu de dormir el rival. Wilde, en un dos contra un amb Lin, ha desaprofitat una bona ocasió per avançar-se. Lin, un minut més tard, també ha topat amb Rafa, que ha estat molt encertat. Al minut 8 ha arribat una jugada polèmica. L'àrbitre no ha assenyalat penal d'Eka sobre Sergio Lozano, que hauria permès als blaugranes avançar-se al marcador. Wilde s'ha convertit en el malson de la defensa d'El Pozo Múrcia però no ha tingut gaire encert de cara a porteria. La combinació entre Adri i Kike ha topat amb Paco Sedano, que com Rafa també ha estat encertat, en uns instants en què els murcians han pressionat força. Tot seguit, Fernandao amb una vaselina ha estat a punt de sorprendre Rafa i, just després, Lin també ho ha intentat.

A la segona part, una combinació entre Lin i Aicardo ha acabat fora per poc. El partit s'ha trencat a favor d'un conjunt blaugrana que ha pressionat i ha trobat el premi en una diana de Wilde al primer toc gràcies a la passada d'Aicardo. Era el minut 25 i, trenta segons després, Álex ha empatat el partit. Ens els primers set minuts de l'enfrontament s'han tornat a igualar les forces però al minut 30 s'ha avançat El Pozo Múrcia a través de Franklin i després d'una gran jugada de Miguelín. Amb la derrota, els blaugranes s'allunyen de la segona plaça i hauran d'esperar una ensopegada dels murcians per tenir opcions de recuperar-la.