Un altre partit difícil per al Barça. (Foto: G.Parga-FCB)
Futbol sala

El Barça Alusport cedeix un empat en l'últim instant a la pista del Burela (2-2)

L'equip de futbol sala del Barça ha visitat el Burela gallec en la setena jornada de la LNFS amb la idea de començar a sumar a l'engròs. Els locals no s'han deixat dominar, però Ari Santos, el blaugrana més inspirat de la tarda, ha avançat els seus al minut 13. Iago Mínguez ha empatat a la segona part, però Santos, providencial, ha tornat a marcar. Cristian ha segellat l'empat final quan quedaven deu segons.

El Barça Alusport està vivint un dels inicis de temporada més durs dels últims anys. Encara invicte, però amb un balanç igualat d'empats i victòries (3-3), ha visitat el Burela gallec en la setena jornada de la LNFS amb la idea de començar a sumar a l'engròs i ha pogut encaminar bé el partit a la primera part. Els locals no s'han deixat dominar, però Ari Santos, el blaugrana més inspirat de la tarda, ha avançat els seus al minut 13.

Els locals han seguit lluitant i han aconseguit l'empat gràcies a Iago Mínguez (23'), la qual cosa ha obligat el Barça a bolcar-se sobre la porteria contrària. Ni Wilde, ni Fernandao, ni Aicardo han tingut sort en les seves oportunitats i ha hagut de tornar a ser Santos qui decantés el marcador (31'). Un avantatge mínim que no ha estat suficient davant de l'empenta dels gallecs, que han aconseguit el 2 a 2 gràcies a Cristian quan ja només quedaven 10 segons de partit.