Futbol sala

El Barça Alusport cedeix un empat en l'últim instant a la pista del Burela (2-2)

L'equip de futbol sala del Barça ha visitat el Burela gallec en la setena jornada de la LNFS amb la idea de començar a sumar a l'engròs. Els locals no s'han deixat dominar, però Ari Santos, el blaugrana més inspirat de la tarda, ha avançat els seus al minut 13. Iago Mínguez ha empatat a la segona part, però Santos, providencial, ha tornat a marcar. Cristian ha segellat l'empat final quan quedaven deu segons.

Un altre partit difícil per al Barça. (Foto: G.Parga-FCB)

El Barça Alusport està vivint un dels inicis de temporada més durs dels últims anys. Encara invicte, però amb un balanç igualat d'empats i victòries (3-3), ha visitat el Burela gallec en la setena jornada de la LNFS amb la idea de començar a sumar a l'engròs i ha pogut encaminar bé el partit a la primera part. Els locals no s'han deixat dominar, però Ari Santos, el blaugrana més inspirat de la tarda, ha avançat els seus al minut 13.

Els locals han seguit lluitant i han aconseguit l'empat gràcies a Iago Mínguez (23'), la qual cosa ha obligat el Barça a bolcar-se sobre la porteria contrària. Ni Wilde, ni Fernandao, ni Aicardo han tingut sort en les seves oportunitats i ha hagut de tornar a ser Santos qui decantés el marcador (31'). Un avantatge mínim que no ha estat suficient davant de l'empenta dels gallecs, que han aconseguit el 2 a 2 gràcies a Cristian quan ja només quedaven 10 segons de partit.