Ivan Rakitic, exjugador del Sevilla, durant l'entrenament d'aquest dijous (FC Barcelona)
Barça

El Barça afrontarà el complicat desplaçament a Sevilla sense recuperar cap dels lesionats

L'equip blaugrana tindrà aquest diumenge una prova de nivell davant d'un rival ben classificat en la Lliga i la Champions amb les absències de dos titulars indiscutibles en defensa

Actualitzat

El Barça ha tornat aquest dijous als entrenaments després d'un dia de descans per pair la derrota al camp del Manchester City (3-1). L'equip blaugrana buscarà una reacció immediata, però el pròxim compromís no és precisament un tràmit: els de Luis Enrique visiten el camp del Sevilla, que suma un punt menys que el Barça en la Lliga.

L'equip andalús, amb Jorge Sampaoli, està en plena forma, com va demostrar aquest dimecres, quan va golejar el Dinamo de Zagreb (4-0) en la Champions. El Barça, en contrapartida, ja sap el que és guanyar aquesta temporada al Sánchez Pizjuán. Ho va fer en el partit d'anada de la Supercopa d'Espanya (0-2) al mes d'agost.

El Barça s'ha entrenat amb tots els jugadors disponibles del primer equip, a més de set jugadors del filial. L'equip blaugrana continua amb les baixes de Piqué, Iniesta, Mathieu, Alba i Aleix Vidal. Aquests dos últims estarien en la recta final de la recuperació, tot i que el tarragoní no entra en els plans de Luis Enrique i el lateral de l'Hospitalet encara no està del tot recuperat de la recaiguda de la lesió muscular.

Per últim, el turc Arda Turan no ha completat la part final de l'entrenament amb la resta dels seus companys per unes molèsties després de rebre un fort cop al peu, però s'espera que pugui entrar en la llista de convocats.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut