Edu Castro agafa el relleu de Ricard Muñoz a la banqueta del Barça Lassa d'hoquei sobre patins
Hoquei patins

Edu Castro és el nou entrenador del Barça Lassa d'hoquei patins en substitució de Ricard Muñoz

El fins ara segon entrenador de Ricard Muñoz i secretari tècnic de l'hoquei patins formatiu ha firmat un contracte per una temporada més una segona d'opcional

Actualitzat

Edu Castro és el nou entrenador del Barça Lassa d'hoquei patins. El fins ara segon entrenador i secretari tècnic de l'hoquei patins formatiu ha acceptat la proposta del club per agafar el relleu a Ricard Muñoz com a màxim responsable de la banqueta del Palau Blaugrana. El nou primer entrenador ha firmat aquest dimarts al matí, a les oficines del club, el contracte que el vincula amb el primer equip per a la temporada 2017-18, amb una més d'opcional.

Als 50 anys, Edu Castro afronta la responsabilitat d'entrenar el primer equip barcelonista després d'una trajectòria de 36 temporades ininterrompudes com a entrenador d'hoquei. Les dotze últimes, al conjunt blaugrana. Castro va néixer a Vigo però va créixer a l'Hospitalet, i va arribar al Barça el 2005 després d'una extensa trajectòria a l'hoquei base i també amb experiència a l'OK Lliga. Va ser entrenador del Vilafranca entre el 2001 i el 2003 i segon tècnic del Noia Freixenet en dues etapes (1998-2001 i 2003-2005).

La nova posició d'Edu Castro com a primer entrenador del Barça Lassa fa que hagi de deixar el càrrec de secretari tècnic de l'hoquei patins formatiu. El seu substitut s'anunciarà aviat i, segons ha anunciat el mànager Toni Miró, el segon entrenador d'Edu Castro al primer equip serà Jordi Roca (actual entrenador de l'equip juvenil de l'hoquei formatiu blaugrana).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut