Douglas Júnior en una imatge d'arxiu amb el Kairat Almaty (uefa.com)
Futbol sala

Douglas Junior es lesiona de gravetat i es podria trencar el seu fitxatge pel Barça Lassa

El tanca brasiler del Kairat Almaty, de 29 anys, s'ha trencat els lligaments creuats del genoll esquerre i s'estarà entre sis i vuit mesos de baixa, una lesió que pot fer que el club blaugrana es replantegi el seu fitxatge

Actualitzat

Douglas Junior, que estava destinat a ser el fitxatge estrella del Barça Lassa de futbol sala per a la pròxima temporada, s'ha lesionat de gravetat durant un partit d'exhibició a Dubai i la seva contractació pel club blaugrana podria anul·lar-se.

El tanca brasiler del Kairat Almaty, de 29 anys, s'ha trencat els lligaments creuats del genoll esquerre i s'estarà entre sis i vuit mesos de baixa. Un contratemps que l'obligarà a passar pel quiròfan i que pot fer que el Barça es replantegi el seu fitxatge.

Douglas Junior, considerat el millor jugador del món en la seva posició, havia de passar la revisió mèdica a Barcelona la setmana que ve prèvia al seu fitxatge després d'haver tancat les condicions del traspàs amb el Kayrat.

El periodista Gustavo Muñana ha penjat al seu compte de Twitter el vídeo de la jugada on es veu com el jugador pretès pel Barça es lesiona de gravetat al genoll en una acció fortuïta.

Anar al contingut