Tenis

Djokovic culmina un any espectacular amb un triomf a la final d'Abu Dhabi contra Ferrer (6-2 i 6-1)

Per Novak Djokovic, el 2011 ha estat el seu gran any en l'àmbit professional. El tenista serbi s'ha convertit en número 1 del rànquing mundial, ha ampliat el seu palmarès i, per acomiadar-se, s'ha endut un altre títol, el del torneig d'exhibició d'Abu Dhabi. Djokovic s'ha imposat en la final a David Ferrer amb comoditat i contundència per 6-2 i 6-1 i s'ha embutxacat un xec de 250.000 euros. En aquest mateix torneig, el mallorquí Rafa Nadal ha acabat tercer en imposar-se a Roger Federer en la final de consolació per 7-5 i 6-1.

Actualitzat
El serbi Novak Djokovic ha tancat l'any 2011 amb una victòria més, en aquesta ocasió l'exhibició milionària d'Abu Dhabi, en imposar-se en la final a l'alacantí David Ferrer per 6-2 i 6-1.
Fidel al que ha estat la seva magnífica temporada, coronada amb deu títols, entre els quals, tres del Grand Slam, l'Open d'Austràlia, Wimbledon i l'Open dels Estats Units, el jugador de Belgrad ha posat un punt final brillant a un any gairebé irrepetible. Amb el triomf en aquest emirat àrab, on participava per primera vegada i on va arribar una setmana abans juntament amb el seu germà Marko per aclimatar-se millor que els seus rivals, i Djokovic s'ha embutxacat un xec de 250.000 dòlars.

Enrere quedava la victòria de Ferrer en la primera fase del Màsters disputat a l'O2 londinenc, quan el tenista de Xàbia va assolir un triomf merescut. Djokovic, que a Abu Dhabi ha estat capaç de vèncer abans el francès Gael Monfils i el suís Roger Federer, ha mantingut el mateix ritme per doblegar la resistència de l'alacantí en una mica més de 70 minuts.

Nadal guanya la final de consolació

Abans del duel entre Djokovic i Ferrer, Rafa Nadal s'ha adjudicat el tercer lloc en derrotar Roger Federer, per 6-1 i 7-5, en la final de consolació. D'aquesta manera, Nadal acaba l'any amb una victòria que li serveix per oblidar la derrota davant el seu compatriota David Ferrer ahir divendres.

Nadal, dues vegades campió d'aquest torneig, ha estar més encertat que Federer, que abandona Abu Dhabi sense guanyar cap set en dos partits disputats i demostrant que encara està lluny del seu millor moment de forma.


Anar al contingut