Imatge d'arxiu del Cholo i Costa junts a l'Atlètic (REUTERS)
Futbol

Diego Costa sopa amb Simeone uns mesos després d'expressar la seva voluntat de tornar a l'Atlètic de Madrid

El davanter del Chelsea ha penjat una fotografia a les xarxes socials on se'l pot veure en un restaurant amb el seu exentrenador a l'Atlètic de Madrid

Marc BéjarActualitzat

La relació entre el Cholo Simeone i Diego Costa continua sent excel·lent tot i la distància que ara els separa. Així ho ha volgut evidenciar l'actual davanter del Chelsea, que ha penjat una fotografia a Instagram on se'l pot veure sopant amb el seu exentrenador al conjunt madrileny. "Gran retrobament i grans records", ha escrit l'hispanobrasiler, que ha aprofitat la seva convocatòria amb la selecció espanyola per reunir-se amb vells amics de la seva estada a l'Atlètic de Madrid.

Tot i la naturalitat amb què ho tracta Costa, les especulacions ja han començat a sonar amb força, després que el futbolista del Chelsea va manifestar aquest estiu el desig de tornar a l'equip "colchonero", on tornaria a estaria a les ordres de l'argentí. Una possibilitat que els londinencs van descartar amb l'arribada d'Antonio Conte a la banqueta. L'italià va expressar des del primer moment la voluntat de mantenir a l'equip el jugador nascut a Lagarto.

Malgrat la confiança que hi ha dipositat, en aquest inici de temporada la relació entre Conte i el jugador no sembla del tot fluïda, després d'haver viscut algun episodi polèmic. Amb el bon moment dels "blues", l'extècnic de la Juventus espera espantar els rumors que amenacen amb un possible retorn de Diego Costa a l'Atlètic. Amb fotografies com la d'aquest dilluns, però, sembla difícil que s'acabin les especulacions.

 

 

Gran reencuentro y grandes recuerdos @simeone

A photo posted by Diego Costa (@diego.costa) on

Anar al contingut