Espanyol

Diego Colotto estarà entre 8 i 10 setmanes de baixa després de ser operat d'una fissura al peu esquerre

Diego Colotto ha estat intervingut aquest divendres al matí a Múrcia de la fissura del cinquè metatarsià del peu esquerre que es va fer en un partit amistós contra el Nàstic al Nou Estadi de Tarragona i estarà entre vuit i deu setmanes de baixa. Els primers diagnòstics parlaven d'una absència de sis setmanes però finalment el central argentí de l'Espanyol estarà més temps del previst fora dels terrenys de joc.

Actualitzat
Diego Colotto ha estat intervingut aquest divendres al matí a Múrcia de la fissura del cinquè metatarsià del peu esquerre que es va fer en un partit amistós contra el Nàstic al Nou Estadi de Tarragona i estarà entre vuit i deu setmanes de baixa. Els primers diagnòstics parlaven d'una absència de sis setmanes però finalment el central argentí de l'Espanyol estarà més temps del previst fora dels terrenys de joc. Després d'avaluar i valorar totes les opcions possibles per a una ràpida i total recuperació, els metges han decidit que passar per la sala d'operacions era la millor opció.

Les proves i consultes a què ha estat sotmès el jugador en les últimes hores han desestimat, finalment, la possibilitat de seguir un tractament conservador, per la qual cosa ha hagut de ser sotmès a una lleu intervenció quirúrgica de caràcter ambulatori.

El defensa blanc-i-blau tornarà aquest divendres a la tarda cap a Barcelona i dissabte ja començarà el treball de rehabilitació amb el cos mèdic de l'Espanyol. Colotto ha estat intervingut pel doctor Mariano del Prado, a l'Hospital USP San Carlos de Múrcia, i se li ha implantat un cargol d'osteosíntesi a la base del cinquè metatarsià del peu esquerre. D'aquesta manera, el temps de baixa estimat es marca entre vuit i deu setmanes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut