Lliga de Campions

Deu jugadors del Barça formen part dels 18 futbolistes de l'equip ideal de la Champions

La llista la formen Marc-André Ter Stegen, Gerard Piqué, Jordi Alba, Javier Mascherano, Sergio Busquets, Andrés Iniesta, Ivan Rakitic, Leo Messi, Luis Suárez i Neymar. La resta són cinc de la Juventus, dos del Reial Madrid i un del Chelsea

Actualitzat
Deu jugadors del FC Barcelona, cinc de la Juventus i dos del Reial Madrid, figuren en l'Equip de la Temporada de la Lliga de Campions, integrat per un total de 18 jugadors, elegit per l'anomenat Grup d'Estudi Tècnic de la UEFA.

Els jugadors del Barça són el porter alemany Marc-André Ter Stegen; els defenses Gerard Piqué i Jordi Alba, i l'argentí Javier Mascherano; els centrecampistes Sergio Busquets i Andrés Iniesta, i el croat Ivan Rakitic; i els davanters Leo Messi, Luis Suárez i Neymar.

Els madridistes són el migcampista alemany Toni Kroos i el davanter portuguès Cristiano Ronaldo, que va acabar amb 10 gols igualat al costat de Messi i Neymar com a màxims golejadors de la competició en la temporada.

Una de les curiositats de la llista és que no figura cap jugador del semifinalista Bayern de Munic, però sí, en canvi, del Chelsea, que va caure als vuitens de final: el defensa serbi Branislav Ivanovic.

Els 18 jugadors que integren l'Equip de la Temporada de la Lliga de Campions 2014-15, segons informa la UEFA, són els següents:
-Porters: Marc-André Ter Stegen (ALE/Barcelona), Gianluigi Buffon (ITA/Juventus).
-Defenses: Branislav Ivanovic (SER/Chelsea), Gerard Piqué (ESP/Barcelona), Javier Mascherano (ARG/Barcelona), Giorgio Chiellini (ITA/Juventus), Jordi Alba (ESP/Barcelona).
-Centrecampistes: Ivan Rakitic (CRO/Barcelona), Sergio Busquets (ESP/Barcelona), Andrés Iniesta (ESP/Barcelona), Claudio Marchisio (ITÀ/Juventus Torí), Andrés Pirlo (ITÀ/Juventus Torí), Toni Kroos (AL/Reial Madrid).
-Davanters: Luis Suárez (URU/Barcelona), Leo Messi (ARG/Barcelona), Neymar (BRA/Barcelona), Álvaro Morata (ESP/Juventus Torí), Cristiano Ronaldo (POR/Reial Madrid).

Cristiano Ronaldo, el millor gol

Un gol del portuguès Cristiano Ronaldo davant el Liverpool a Anfield ha estat considerat el millor gol d'aquesta edició de la Lliga de Campions pels observadors tècnics de la UEFA. Cristiano Ronaldo va resoldre amb una semivolea una bona assistència del colombià James Rodríguez després d'una jugada ofensiva del conjunt madridista.

La llista dels deu millors gols de la temporada a la Champions està dominada pel FC Barcelona, ​​que n'acumula fins a cinc, dos del croat Ivan Rakitic, dos de l'argentí Leo Messi i un de l'uruguaià Luis Suárez.

D'altra banda, la UEFA també ha escollit el millor gol de falta, obra del sud-coreà Son Heung-Min, del Bayer Leverkusen, davant el Zenit de Sant Petersburg.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut