Marc Gasol protesta una jugada durant el partit (Foto: EFE)
NBA

Derrota dels Grizzlies a Memphis davant dels Clippers

Derrota dels Grizzlies a Memphis davant dels Clippers (73-99). L'absència del base estrella dels de Los Angeles, Chris Paul, no ha estat cap problema per a una nova victòria dels Clippers, que han tingut en Zach Randoph el màxim anotador, amb 15 punts. Gasol ha tornat a estar brillant en defensa, però un pèl fluix en atac. El de Sant Boi ha aportat un total de 8 punts i, a més, ha agafat 10 rebots.

Actualitzat
Derrota dels Grizzlies a Memphis davant dels Clippers de Los Angeles per 26 punts de diferència (73-99). L'absència del base estrella dels de Los Angeles, Chris Paul, no ha estat cap problema per a una nova victòria dels Clippers, que han tingut en Zach Randoph el màxim anotador, amb 15 punts. Avui, Randoph ha estat més efectiu que el seu rival en el seu lloc, Blake Griffin, amb només 10 punts. Marc Gasol ha tornat a estar brillant en defensa, però un pèl fluix en atac. El de Sant Boi ha aportat un total de 8 punts i, a més, ha agafat 10 rebots.

Per la seva banda, Minnesota ha perdut a la pista de Dallas per 15 punts de diferència, 113 a 98. Sense Kevin Love i sense l'entrenador Rick Adelman, absent per problemes personals, els Timberwolves han anat sempre a remolc. Love serà operat dimarts a Nova York d'una nova fractura a la mà dreta.

Ricky Rubio, que es continua adaptant a l'equip, ha sumat 6 punts, ha donat 6 assistències i ha agafat 5 rebots en els 26 minuts que ha estat en pista. El base titular avui de l'equip de Minnesota, José Juan Barea, ha estat el màxim anotador del partit amb 21 punts.
Anar al contingut