Bartra va aprofitant oportunitats. (Foto: Reuters)
Futbol

Del Bosque crida Marc Bartra i Fernando Llorente per substituir els lesionats Cesc Fàbregas i Diego Costa a la convocatòria de la selecció espanyola

El Barça no perdrà pes a la pròxima conviocatòria de la selecció espanyola tot i la baixa de Cesc Fàbregas: Vicente del Bosque ha convocat Marc Bartra per als amistosos davant Guinea i Sud-àfrica. El seleccionador també ha hagut de buscar recanvi per al lesionat Diego Costa, que encara no debutarà amb la "Roja". Fernando Llorente (Juventus) substitueix el brasiler, que té un trencament fibril·lar.

Actualitzat

El Barça no perdrà pes a la pròxima conviocatòria de la selecció espanyola tot i la baixa de Cesc Fàbregas: Vicente del Bosque ha convocat Marc Bartra per als amistosos davant Guinea i Sud-àfrica. El seleccionador també ha hagut de buscar recanvi per al lesionat Diego Costa, que encara no debutarà amb la "Roja". Fernando Llorente (Juventus) substitueix el brasiler, que té un trencament fibril·lar.

 

Cesc estarà de baixa una setmana, segons el comunicat mèdic emès pel F. C. Barcelona. La seva baixa la cobrirà el central Marc Bartra, que  diumenge va tornar a la titularitat a l'eix de la defensa blaugrana.

 

D'aquesta manera, Bartra s'estrenarà en una convocatòria amb la selecció absoluta. El central blaugrana era un fix amb la selecció Sub-21,  on va arribar a ser capità, i amb la qual va guanyar una Eurocopa l'any 2011. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut