Tenis

Debut plàcid de Murray al Barcelona Open Banc Sabadell; Ramos continua endavant; Granollers i Brugués, eliminats

Andy Murray ha superat amb autoritat l'ucraïnès Stakhovski (6-3 i 6-2) en la seva estrena al Barcelona Open Banc Sabadell. L'escocès, 2n cap de sèrie del torneig, ja és a la 3a ronda, on se les haurà amb el vencedor del Giraldo-Haase. Pel que fa als catalans, Albert Ramos continua viu i Marcel Granollers i Arnau Brugués han quedat eliminats.

Actualitzat
El mataroní Albert Ramos ha superat la primera ronda gràcies a la lesió del seu rival, l'alemany Beck, i ara jugarà contra el francès Paire. En canvi, males notícies per a Marcel Granollers, que ha perdut per un doble 6-2 davant el portuguès Gil, i per a Arnau Brugués, que ha cedit contra el colombià Farah (4-6 i 6-7).

Nadal ja coneix el seu primer rival

El gran favorit del torneig, Rafa Nadal, ja coneix amb qui se les haurà en el seu debut d'aquest dimecres. El balear jugarà contra Guillermo García López, que ha eliminat el belga Rochus.

Almagro i Verdasco continuen endavant

El madrileny Fernando Verdasco, campió del 2010, s'ha plantat sense problemes als 8ns de final. En poc més d'una hora, Verdasco ha despatxat el belga Darcis per 6-3 i 6-1. També és ja els 8ns de final, Nico Almagro. El murcià ha suat una mica per superar el francès Roger en dos sets molt disputats, per 7-5 i 7-6 .
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut