Futbol

De Gea nega les informacions que el vinculen en un delicte sexual i seguirà concentrat amb Espanya

El porter assegura que les informacions que han aparegut són falses, i diu que està tranquil havent deixat el cas en mans del seu advocat

Actualitzat

David de Gea ha comparegut en roda de premsa des de la concentració de la selecció espanyola a França per donar la seva versió sobre les informacions que han aparegut aquest mateix divendres relacionant-lo amb una trama d'explotació sexual i abús de menors.

El porter del Manchester United ha ha estat contundent a l'hora de negar qualsevol relació amb els fets que ha relatat eldiario.es, fruit d'una investicació contra el productor pornogràfic Torbe. "És tot mentida", ha dit De Gea, que també ha descrit el seu estat d'ànim de "tranquil" i "amb més ganes de treballar a la selecció amb el suport dels meus companys". Així, doncs, també ha desmentit els rumors que han circulat durant tota la tarda arran d'una informació de "The Independent" que el situava fora de la selecció abans que comencés l'Eurocopa.

El futbolista ha insistit en totes les respostes sobre la falsedat de la informació, i també ha aclarit que no coneix l'esmentat empresari, que sembla el principal acusat en aquest cas. Alhora, ha anunciat que l'afer ja està en mans dels seus advocats.

Comunicat d'Iker Muniain

Iker Muniain, l'altre futbolista implicat amb De Gea en aquest cas, ha fet públic un comunicat en el qual afirma que "els fets relatats són absolutament falsos." El davanter de l'Athletic Club ha anunciat a través del seu compte de Twitter que "en els propers dies designaré un lletrat per defensar la meva honorabilitat." Muniain acaba amb una picada d'ullet als seus seguidors i conclou: "Espero que tots els seguidors que m'han animat en el terreny de joc confiïn en mi en aquests moments."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut