Espanyol

David López: "Estem en el bon camí"

El capità de l'Espanyol assegura que l'equip està bé després d'un inici de temporada dubitatiu

Actualitzat

L'Espanyol s'ha entrenat aquest dijous al matí a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià sense Víctor Sánchez, que va recaure d'una lesió al bessó de la cama esquerra. Piatti i Sergio Sánchez han tornat a treballar amb el grup amb normalitat i s'espera que estiguin a disposició de Quique Sánchez Flores de cara al pròxim partit de Lliga contra el Llevant.

Després de l'entrenament, David López s'ha mostrat satisfet del rendiment de l'equip després d'un inici dubitatiu. "Estem en el bon camí, al principi les coses no acabaven de sortir. Ni abans érem tan dolents ni ara som tan bons. L'equip està bé i tenim moltes alternatives per continuar creixent, però sempre amb cautela", ha explicat.

Óscar Duarte rep l'alta esportiva

El central de l'Espanyol Óscar Duarte ja està recuperat del trencament del lligament creuat anterior del genoll esquerre, del qual va ser operat al març i que l'ha mantingut sis mesos apartat de la competició.

El futbolista costa-riqueny, que ja treballa des de fa diverses setmanes amb la resta dels seus companys, ha revelat a través de les xarxes socials que està a disposició de l'entrenador.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut