Espanyol

David López: "Espero que aquest nou projecte ens permeti somiar"

El migcampista, feliç, ha assegurat que tenia moltes ganes de tornar a casa. López està molt implicat en aquest nou projecte i espera poder "jugar el màxim de minuts possibles i ajudar el club en tot el que pugui".

Actualitzat

David López, la última incorporació del RCD Espanyol, ha estat presentat oficialment. El jugador, que torna a casa després de jugar dues temporades al Nàpols, ha fitxat per a les quatre properes, amb opció d'una cinquena.

López està content i "emocionat" de tornar a casa i de "participar en aquest nou projecte de l'Espanyol que espero que en un futur ens permeti somniar a tots". "Estic preparat per a començar una nova etapa", ha afegit.

López, que ja s'ha entrenat amb els blanc-i-blaus, explica que s'ha trobat "una situació amb companys de molt nivell. A l'equip hi ha molta competència i jugadors amb molta experiència". Per al sancugatenc la competència és bona "perquè farà pujar el nivell no només a nivell individual, sinó com a grup".

Actualment hi ha cinc jugadors a la plantilla que podrien ocupar la posició de migcampista a l'Espanyol. David López, però, no ho considera un punt negatiu, ja que "estem tots al mateix nivell i la competència és mot bona per créixer, pel jugador individual però també per al grup". A més "per l'entrenador, tenir tants jugadors on triar és una cosa positiva".

Respecte al complicat inici de Lliga de l'Espanyol, en el que l'equip només ha sumat un punt de sis, David López ha explicat que a l'equip li falta temps: "Són molts canvis, l'entrenador és nou, molts jugadors i tot és qüestió de temps. Hem d'esperar que el grup s'uneixi." L'objectiu de López és clar: "Jugar el màxim de minuts possibles i ajudar el club en tot el que pugui. Tenia moltes ganes de poder tornar a casa meva."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut