El britànic Danny Kent s'ha imposat a casa (EFE)
Motociclisme

Danny Kent s'imposa per primera vegada a Silverstone i és més líder del campionat

El britànic ha estat el més ràpid a 'casa' en una cursa marcada per la pluja i les múltiples caigudes. Viñales, que ha dominat gran part de la cursa, ha caigut quan rodava com a líder

Actualitzat

Danny Kent, líder del Mundial de Moto3, s'ha proclamat campió per primera vegada a Silverstone, en una cursa marcada per la pluja i les infinites caigudes.  Al podi l'han seguit, Kornfeil, que ha fet el seu primer podi, i Antonelli, tercer, que puja al podi per segon cop consecutiu. 

La carrera ha començat amb el domini d'Issac Viñales que substituïa Nikclas Ajo. Viñales ha fet unes primeres voltes molt bones, rodant molt ràpid, sense que Kent, segon, l'inquietés. Però la pluja ha començat a ser la protagonista i han començat a caure els pilots: Hanika, Navarro, Binder i, al final, Viñales, quan rodava tot sol com a líder. A les poques voltes, María Herrera, que rodava a la sisena posició, també s'ha acomiadat del gran premi en caure al mateix lloc.

A tres volves del final, fins i tot el guanyador, Danny Kent, ha patit un ensurt que ha salvat pels pèls. Al final, victòria del britànic a casa, que el fa més líder del campionat. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut