Futbol

Dani Alves es presenta com a jugador de la Juventus agraït al Barça i amb ganes de reinventar-se

El lateral brasiler es presenta com a nou jugador de la Juventus, en què lluirà el dorsal 23 en honor a LeBron James, "un altre jugador que s'ha sabut reinventar"

Actualitzat

Dani Alves ha estat presentat aquest dimarts com a nou jugador de la Juventus. El que durant sis anys va ser el lateral dret del Barça diu que les ganes de començar una aventura nova l'han fet decantar per deixar el Barça i estrenar-se en el futbol italià. "Em tocava reinventar-me, per això portaré el dorsal 23 en honor a LeBron James, un altre jugador que s'ha sabut reinventar-se."

Alves, de 33 anys, ha firmat amb la Juve per dues temporades amb opció a una més. A Torí provarà de continuar una carrera que ha estat molt exitosa amb el Barça, equip per al qual ha tingut bones paraules: "Hi he passat moments increïbles, allà. Pocs poden dir que han tingut el privilegi d'haver jugat en un equip tan important. Dono les gràcies a tots els que ho han fet possible. Però totes les històries tenen el seu final i cadascú tria quan ha d'arribar. Faré tot el possible per poder fer història també aquí."

El brasiler ha desitjat que Javier Mascherano també l'acompanyi a la Juventus. "Seria un honor continuar jugant al seu costat, però depèn de molts factors: de la Juventus, del Barça i, sobretot, del mateix jugador", ha dit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut