Ronaldo intenta rebre la pilota davant del marcatge de Piqué, en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

Cristiano Ronaldo tornaria al Manchester United abans de fitxar pel PSG

Segons el diari anglès "Sunday Mirror Sport", Cristiano Ronaldo tornaria al Manchester United, tot i rebre una oferta del PSG

Actualitzat

Cristiano Ronaldo està preparat per tornar al Manchester United tot i rebre ofertes del PSG, i així ho publica el Sunday Mirror en un article aquest cap de setmana.  Segons el sensacionalista anglès en edició de cap de setmana, el tècnic Loius van Gaal ha explicat que vol que l'estrella del Reial Madrid torni al seu equip. 

Són molts els rumors que situen el crac portugués al París Saint-Germain l'any vinent i el mateix club ha assegurat que pagarà el que faci falta per a fitxar-lo, però segons el diari, Ronaldo vol tornar a la Premier League, ja que al PSG el jugador no tindria tanta projecció com a la lliga francesa.

El Reial Madrid, per la seva part, sap que el jugador buscarà un nou club de cara al proper estiu i està intentant recuperar la major part dels 80 milions de £ que van pagar al United fa sis anys i mig. Tot i que el PSG guanyaria en oferta monetària, el vicepresident del United, Ed Woodwart, té una bona relació amb l'agent Jorge Mendes. Veurem quin és l'equip que acaba guanyant la partida. 

 

Anar al contingut