Haidar a l'hospital amb l'equipació del Reial Madrid (Foto: @ranaharbi)
Haidar, a l'hospital amb l'equipació del Reial Madrid (@ranaharbi)
Futbol

Cristiano Ronaldo i el Reial Madrid faran realitat el somni d'un orfe libanès de tres anys

El dia abans dels atemptats de París, 41 persones van morir en una acció terrorista a Beirut. Entre els morts hi havia els pares del petit Haidar, de tres anys. El Reial Madrid ha atès una campanya a les xarxes socials perquè el nen pugui fer realitat el somni de conèixer Cristiano Ronaldo

Actualitzat

Haidar Husein Mustafa és un nen libanès de tres anys que el 12 de novembre va perdre els pares en els atacs terroristes d'Estat Islàmic a la ciutat de Beirut, en què hi va haver 41 morts i 200 ferits. La periodista Rana Harbi, per ajudar el petit a superar aquest moment tan terrible, va començar una campanya a les xarxes socials per aconseguir que el petit Haidar conegués el seu gran ídol, el futbolista del Reial Madrid Cristiano Ronaldo. La seva primera acció va ser aquesta piulada:

Haidar i els seus pares no vivien a Burch el-Barachne, la barriada on els suïcides van fer explotar les bombes. Anaven de pas en cotxe i el seu pare es va aturar un moment per fer unes compres. La seva tia, que és qui el cuida des que ha sortit de l'hospital, explica que "el nen n'estava molt, del seu pare, un gran aficionat del futbol i de Ronaldo, i s'asseien junts a veure els partits per la tele".

La campanya ha arribat a bon port, i Emilio Butragueño, director de Relacions Institucionals del Reial Madrid, va contactar amb persones de l'entorn de la criatura per transmetre-li la invitació del club a veure un partit de l'equip en directe el dia que vulgui. Durant la seva visita, el nen podrà conèixer Cristiano Ronaldo i visitar les instal·lacions del club.

Anar al contingut