Futbol

Cristhian Stuani afirma que no celebrarà el gol si marca amb el Girona a Cornellà-El Prat

Un dels protagonistes del partit d'aquest dilluns entre l'Espanyol i el Girona serà el davanter uruguaià Christian Stuani. Amb passat perico, Stuani qualifica el partit com "especial"

Actualitzat

L'uruguaià Cristhian Stuani viurà un partit especial a Cornellà-El Prat. El davanter de 30 anys juga ara amb el Girona, després de firmar-hi un contracte per tres temporades, després del seu pas per l'Espanyol on hi va jugar tres temporades. El jugador analitza per TV3 què li suposarà a nivell personal jugar aquest partit:

"Tinc sentiments contradictoris. És un partit molt especial. És tornar a un camp on sempre em vaig sentir com a casa, molt estimat per l'afició. Increïble. És un club que porto al cor. Especial. Serà un partit especial, intentaré marcar però no ho celebraré ."

Màxim golejador del Girona

L'uruguaià ja ha marcat 8 gols amb el seu actual equip, i valora molt positivament el gran inici de temporada del de Pablo Machín:

"Quan un comença la temporada sempre esperes el millor i el millor ha arribat, ha vingut i ho estem gaudint i esperem que s'allargui."

I recorda especialment el seu gol davant el Reial Madrid, que va servir per derrotar el conjunt blanc:

"El del Reial Madrid ha estat un gol inoblidable per a mi i per al club. Quedarà en els grans records, guanyar el campió de la Champions."

Stuani, mundialista

El jugador del Girona valora la presència de la seva selecció al Mundial de Rússia i el que representa per al Girona:

"És important per al Girona tenir jugadors que puguin anar al Mundial. Dona prestigi a l'equip i és una cosa molt difícil d'aconseguir . Ara l'Uruguai tindrà molts seguidors del Girona."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut