NBA

Cop d'autoritat dels Cleveland Cavaliers davant dels Toronto Raptors (116-78)

Victòria fulminant dels de Cleveland, que divendres podrien deixar sentenciat el "play-off" de la Conferència Est

Actualitzat

Cinquè partit dels "play-offs" de la Conferència Est i desempat clau de l'eliminatòria a favor dels Cavaliers. A dos enfrontaments per al desenllaç, els de Cleveland han humiliat els Toronto Raptors (116-78) amb una contundent victòria i ja són tres a dues en el còmput global.

El Quicken Loeans Arena s'ha convertit en un polvorí. Amb un públic entregat, els ídols locals han fet una exhibició de bàsquet que ha deixat els canadencs sense arguments a sobre del parquet. I és que guanyar per gairebé 40 punts en un partit de "play-off" no passa cada dia.

El tàndem LeBron-James, tot i que només ha jugat mitja hora, i el decisiu Kevin Love, màxim anotador amb 25 punts, han estat letals. A la festa, a més, se'ls ha sumat un inspirat Kirie Irving, referència en el joc d'atac i com a director de joc sobre la pista.

Al final del tercer quart, els Cavaliers dominaven amb un marcador psicològicament fulminant, 100-60, números ben rodons que deixaven ben clar que el Raptors no tenien cap opció al miracle. Ni DeRozan ni Lowry, ni Biyombo, ni Valanciunas, ni cap dels jugadors dels de Toronto van tenir la seva nit.

El proper enfrontament serà divendres al parquet dels Raptors, on esperen que el factor pista els ajudi a refer-se d'una desfeta tan contundent.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut