Floyd Mayweather i Conor McGregor (Reuters)
Floyd Mayweather i Conor McGregor (Reuters)
Boxa

Conor McGregor sol·licita la llicència de boxa a l'estat de Nevada per a un hipotètic combat contra Floyd Mayweather

Després d'un llarg temps de rumors i especulacions, ara sí que sembla que han començat els primers preparatius del combat entre el lluitador d'arts marcials mixtes i el campió de boxa, retirat invicte

Actualitzat

El lluitador d'arts marcials mixtes i gran estrella d'aquest esport de lluita, l'irlandès Conor McGregor, ha presentat la sol·licitud davant la Comissió Atlètica de Nevada per aconseguir la seva llicència per boxejar en aquest estat nord-americà. Aquesta circumstància, feta pública per la mateixa Comissió, acosta una mica més a la realitat el que seria el nou combat del segle, després del disputat a Las Vegas, al mateix estat de Nevada, entre el nord-americà Floyd Mayweather i el filipí Manny Pacquiao, el 2 de maig del 2015.

El nou combat del segle repetiria un protagonista, l'ara campió retirat invicte Mayweather (40 anys), que s'enfrontaria a McGregor (28 anys). L'irlandès va confirmar dijous que havia demanat a la UFC, l'organització que regeix les arts marcials mixtes, permís per a aquest combat de boxa. La Comissió Atlètica de Nevada també ha confirmat que McGregor no va presentar la seva documentació completa. El lluitador d'arts marcials mixtes encara ha de presentar una sèrie de documents mèdics abans que aquest organisme li doni la llicència.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut