Silverstone, 2 curses sense públic
Fórmula 1

Comencen els darrers tests de la temporada a Silverstone amb molts joves pilots al volant

Última oportunitat per als pilots reserva de la Fórmula 1 per mostrar les seves aptituds

Actualitzat

Dos dies després de la cursa de diumenge passat al circuit de Silverstone, el pàdoc i l'asfalt segueixen bullint d'activitat. I és que aquest dimarts és el primer dia dels darrers tests oficials de la temporada i cal preparar-ho molt bé, ja que és l'última oportunitat perquè talents emergents del volant tinguin el seu moment per convèncer les exigents escuderies que mereixen tenir un lloc a la graella de sortida.

Entre les cares noves, a Ferrari, Charles Leclerc, 18 anys i actual líder de la categoria GP3, compartirà volant amb el veterà i titular Kimi Räikkönen. L'objectiu, com tots els altres equips, és esprémer fins al darrer minut per provar totes les novetats que tenen previst anar introduint fins a final de temporada.

McLaren seguirà les passes de Ferrari i també farà que un pilot titular com Fernando Alonso comparteixi monoplaça amb un de reserva com Stoffel Vandoorne. De la mateixa manera que Toro Rosso, amb Carlos Sainz i el jove brasiler Sergio Sette Camara; Williams amb Valteri Bottas i Alex Lynn; Renault, amb Jolyon Palmer i Sergei Sirotkin o Manor, amb Rio Haryanto i Jordan King.

L'aposta més forta, però, surt de les escuderies que cedeixen el volant del seu monoplaça només a pilots novells com és el cas de Mercedes amb Esteban Ocon; Red Bull amb Pierre Gasly, Force India amb Nikita Mazepin o Haas amb Santino Ferrucci.

Els grans absents són l'equip suís de Sauber, que no tenen previst rodar ni un quilòmetre els propers dies al circuit de Silverstone.

Anar al contingut