Ciclisme

Comença La Vuelta a Espanya amb el català Joaquim 'Purito' Rodríguez entre els favorits

Aquest dissabte comença la Vuelta amb una contrarellotge per equips a Vilanova de Arousa, a Galícia, on la tranquil·litat habitual ja s'ha vist alterada per l'arribada dels ciclistes. La Vuelta a Espanya d'aquest any presenta un cartell prou interessant, amb tres favorits principals a la victòria, el català Joaquim Rodríguez, l'italià Vincenzo Nibali, i el líder del Movistar Alejandro Valverde, segon l'any passat darrere d'Alberto Contador. Serà l'última gran cursa per etapes de l'equip Euskaltel, que espera molt del seu líder, Samuel Sánchez.

Actualitzat
Aquest dissabte comença la Vuelta amb una contrarellotge per equips a Vilanova de Arousa, a Galícia, on la tranquil·litat habitual ja s'ha vist alterada per l'arribada dels ciclistes. La Vuelta a Espanya d'aquest any presenta un cartell prou interessant, amb tres favorits principals a la victòria: el català Joaquim Rodríguez, l'italià Vincenzo Nibali, i el líder del Movistar Alejandro Valverde, segon l'any passat darrere d'Alberto Contador. Serà l'última gran cursa per etapes de l'equip Euskaltel, que espera molt del seu líder, Samuel Sánchez.

L'edició d'enguany de la Vuelta a Espanya comença amb una contrarellotge per equips entre Vilanova de Arousa i Sanxenxo de 27,4 quilòmetres. L'última de les tres grans voltes per etapes del calendari ciclista internacional acabarà el 14 de setembre a Madrid i compta amb dos finals d'etapa a Catalunya (Tarragona i Castelldefels el 5 i 6 de setembre) i un a Andorra.

Vincenzo Nibali, guanyador del Giro d'Itàlia arriba a la Vuelta amb l'objectiu de reeditar el triomf de 2010 però, amb l'absència d'Alberto Contador, el català Joaquim Rodríguez és un dels clars favorits a aconseguir el títol o com a mínim pujar al podi. Altres catalans que hi participen són Alberto Losada, David de la Cruz i Joan Antoni Flecha. Alejandro Valverde i Samuel Sánchez també es troben dins la llista de favorits per disputar-li el mallot de campió.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut