Espanyol

Collet demana facilitats a Hisenda per acabar amb els deutes dels clubs

El president de l'Espanyol, Joan Collet, ha demanat facilitats a Hisenda per solucionar els deutes dels clubs de futbol, tal com ha reclamat recentment el ministre Montoro. "Entenem les seves declaracions on diu que no tots els ciutadans d'Espanya han d'assumir els deutes dels clubs, encara que no entenem que el deute de molts anys calgui pagar-lo en quatre o cinc", ha explicat el dirigent blanc-i-blau
Joan Collet, president de l'Espanyol.

Joan Collet, president de l'Espanyol.

 El president de l'Espanyol, Joan Collet, ha demanat durant la renovació del porter Kiko Casilla facilitats a Hisenda per solucionar els deutes dels clubs de futbol, tal com ha reclamat recentment el ministre Montoro.
   "Entenem les seves declaracions on diu que no tots els ciutadans d'Espanya han d'assumir els deutes dels clubs, que no hi pot haver aquests ajornaments, encara que no entenem que el deute de molts anys calgui pagar en quatre o cinc, perquè és molt difícil", ha explicat el dirigent blanc-i-blau.

Esperant la nova llei de l'esport

   De tota manera, Collet ha reconegut que la qüestió plantejada pel ministre "és un tema preocupant per a tots, també per a nosaltres per la nostra tresoreria". "Sempre hem dit que és important que existeixin aquestes mesures de control. Són necessàries i creiem que haurien d'haver-se pres abans", ha afegit.
   El president blanc-i-blau ha recordat que estan esperant la llei de l'esport, que aposta per una "venda centralitzada" dels drets televisius. "Que Montoro tingui en compte que si treu aquesta llei estarà en la línia d'Europa. Amb un repartiment més just estaríem cobrant cinc, sis o set milions més l'any", ha dit.
   De fet, Collet ha afegit que signaria amb Montoro "que tregui aquesta llei, cobrem això i li paguem tot a Hisenda". "Així, d'aquí quatre o cinc anys el futbol espanyol no tindrà cap deute", ha augurat.