Clos Gómez expulsant el sevillista Vitolo en un partit recent contra el Barça (Reuters)
Futbol

Clos Gómez arbitrarà la final de Copa entre Barça i Alabès

L'àrbitre aragonès ja va dirigir l'últim enfrontament de Lliga entre els dos equips, que va acabar amb golejada blaugrana

Actualitzat

Carlos Clos Gómez serà l'encarregat d'arbitrar la final de Copa del Rei que enfrontarà, el 27 de maig, el Barça i l'Alabès. L'àrbitre aragonès, curiosament, ja va xiular l'últim partit de Lliga entre els dos equips, que va acabar amb un concloent triomf (0-6) dels blaugranes a Mendizorrotza, un partit en què Aleix Vidal va caure lesionat de gravetat després d'una entrada de Théo Hernandez. 

El Barça no ha perdut mai a la Lliga amb Clos Gómez, que va ser acusat de mentider l'any 2010 per Pep Guardiola, aleshores entrenador blaugrana, després d'haver reflectit a l'acta arbitral que el tècnic de Santpedor l'havia menystingut per justificar la seva expulsió.

La del Vicente Calderón serà la segona final de Copa que xiuli Clos Gómez. En la del 2013, l'Atlètic de Madrid va superar el Reial Madrid (2-1) en un tens partit que es va resoldre a la pròrroga i en què Gabi, Cristiano Ronaldo i José Mourinho van acabar expulsats.  

Anar al contingut