Claudio Bravo, durant un entrenament amb el Manchester City (Reuters)
Lliga de Campions

Claudio Bravo: "M'emociona tornar al Camp Nou per enfrontar-me al FC Barcelona"

El porter xilè del Manchester City assegura en una entrevista publicada a la pàgina web de la UEFA que és genial poder enfrontar-se a jugadors com Messi, Neymar o Suárez, que fins fa poc eren companys seus al vestidor blaugrana

Actualitzat

El porter xilè del Manchester City, Claudio Bravo, ha assegurat que l'"emociona" tornar al Camp Nou per enfrontar-se al FC Barcelona, ​​equip al qual va pertànyer fins la temporada passada i contra qui jugarà el 19 d'octubre en partit corresponent a la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions.
   
En una entrevista publicada a la pàgina web de la UEFA, Bravo, de 33 anys, ha detallat les seves expectatives per enfrontar-se al seu exequip: "De la mateixa manera que em motivava quan jugava contra la Reial Societat amb el Barcelona, ​​és una ocasió especial i et passen centenars de sentiments pel cap. Són ocasions úniques i em tornarà a passar. Espero que el partit vagi bé per a nosaltres."

Preguntat sobre el que suposa per a un porter enfrontar-se a jugadors com Messi, Suárez o Neymar, Bravo ha assegurat que és "genial" perquè, a més de ser "grans jugadors", són bons tipus i "s'aprèn molt d'ells". En aquest sentit, Bravo ha explicat que mai ha vist un davanter rival com un "malson", sinó tot el contrari: "Ho veus com un repte i vols jugar aquests partits. Són grans partits amb alguns dels millors jugadors. Aquests són els partits que et motiven. En lloc de ser partits que tems, en què penses que el rival és millor que tu, passa el contrari i et sents amb més forces."

El porter internacional xilè, que està sota les ordres de Josep Guardiola a l'equip anglès, també ha parlat sobre la seva coneguda habilitat amb els peus en afirmar que "ve de petit" i que ser porter "no és senzill", perquè actualment "has de fer moltes altres coses a part d'evitar gols".

Anar al contingut