Chris Froome durant la darrera etapa (EFE)
Ciclisme

Chris Froome guanya el seu primer Giro d'Itàlia

El velocista irlandès Sam Bennett s'imposa a l'esprint pels carrers de Roma, en la darrera etapa del Giro. El britànic de l'Sky Chris Froome certifica la seva primera cursa italiana amb una remuntada històrica en els darrers dies de competició

Actualitzat

Sam Bennett ha estat l'home més ràpid en la darrera etapa del Giro, en una etapa pels carrers històrics de la capital italiana. El velocista irlandès ha aconseguit la seva tercera victòria parcial d'aquesta edició de la cursa italiana, i ha pispat la victòria al corredor local Elia Viviani.

L'etapa ha començat amb certa polèmica, ja que els corredors s'han queixat de la perillositat d'un circuit curt i ràpid amb 10 voltes al nucli històric de la capital italiana. L'organització ha decidit no comptar el temps dels favorits en la darrera volta i ha permès als primers classificats de la general prendre's la jornada amb tranquil·litat.

Chris Froome ha certificat el seu primer Giro d'Itàlia, amb una actuació magistral en la darrera setmana de cursa. El britànic nascut a Kènia ha aconseguit la seva tercera gran volta de manera consecutiva, després de protagonitzar una remuntada històrica (del quart lloc al primer), en una etapa magistral als Alps en la penúltima jornada de muntanya.

Anar al contingut