Motor

Chaz Davies treu el caràcter i s'imposa a Jonathan Rea en la segona cursa de Superbikes a l'Aragó

El gal·les és el primer pilot aquesta temporada que li arrabassa una victòria al líder del campionat, que ha estat segon; Melandri ha completat el podi

Actualitzat

Chaz Davies s'ha tret l'espina clavada de la cursa de dissabte amb una victòria de caràcter i d'experiència en la segona de la cita d'Aragó del mundial de Superbikes. El pilot gal·lès havia tingut el triomf a la mà 24 hores abans, però amb una caiguda desafortunada va lliurar-lo al seu màxim rival, Jonathan Rea.

Aquest diumenge, tots dos pilots, que sortien des dels llocs 9 i 10 de l'engraellat, han dedicat la primera part de la cursa a remuntar fins al capdavant, deixant enrere pilots com Alex Lowes, Michael van der Mark, Jordi Torres, Tom Sykes o Marco Melandri. Rea ha passat a comandar la prova, però Davies, tot un expert en la pista de Motorland, no l'ha deixat marxar i l'ha atacat fins que l'ha pogut superar.

Les últimes voltes han estat una repetició de la lluita del dia abans, però amb els papers canviats. El campió del món no volia donar res per perdut i ha assetjat de tal manera el rival que l'ha aconseguit passar, però Davies li ha tornat l'avançament en la recuperació del mateix revolt. Una maniobra genial, però també arriscada, atès que la Ducati i la Kawasaki s'han arribat a tocar. En tot cas, li ha deixat franc el camí per apuntar-se la primera victòria de la temporada.

Només dos segons més enrere, Melandri s'ha adjudicat el tercer lloc del podi. I, ja més distanciats, han arribat Sykes, Van der Mark, Xavi Forés i Torres.

Aquesta és la setena prova que davies gunaya a Motorland en les últimes quatre edicions. Precisament, dissabte, Rea va ser l'únic pilot que ha estat capaç d'arrabassar-li el primer lloc. Gràcies a això, tot i haver perdut avui, lidera la classificació del campionat còmodament amb 50 punts d'avantatge.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut