Imatge de l'últim enfrontament entre Messi i Neymar (REUTERS)
Futbol

Brasil i Argentina s'enfronten a Belo Horizonte amb Neymar i Messi com a protagonistes

Els dos cracs del Barça viuran aquesta matinada de dijous a divendres (00.45) un duel decisiu corresponent a l'onzena jornada de la fase de classificació mundialista

Marc BéjarActualitzat

L'Argentina visita aquesta matinada Belo Horizonte (00.45) amb l'objectiu de sumar tres punts contra Brasil que li donarien aire en la seva lluita per ser al Mundial de Rússia. Els argentins, amb Leo Messi al capdavant, són ara mateix sisens en el grup sud-americà, fora de les posicions que donen accés a la cita mundialista del proper 2018. En cas de no aconseguir la victòria en aquest transcendental partit, la selecció d'Edgardo Bauza quedaria en una situació molt delicada. L'"albiceleste" no va poder passar de l'empat a Buenos Aires (1-1) en el partit d'anada.

El panorama és radicalment diferent a la selecció de Neymar. Els brasilers arriben al clàssic sud-americà com a líders del grup, amb 21 punts. Després de les dues victòries en l'última aturada per compromisos internacionals, la pentacampiona del món espera sumar un bon resultat al Mineirao i, de passada, treure's el mal gust que els va quedar l'últim cop que van jugar a Belo Horizonte, escenari on va perdre per 1-7 davant d'Alemanya en el Mundial del 2014.

Un altre dels partits amb morbo d'aquest dijous es viurà a l'Uruguai, on la selecció de Luis Suárez rebrà la visita de l'Equador, amb l'espanyolista Felipe Caicedo com una de les principals amenaces en atac. La jornada premundial la completen el Paraguai-Perú, el Veneçuela-Bolívia i el Colòmbia-Xile.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut