Karim Benzema, durant un entrenament a Valdebebas (Reuters)
Futbol

Benzema arrossega molèsties als isquiotibials i és seriós dubte per al clàssic

Després de l'escàndol pel "cas Valbuena", el davanter francès del Reial Madrid s'intenta recuperar a temps d'una lesió muscular al bíceps femoral que es va fer fa més d'un mes amb la seva selecció

Actualitzat

Karim Benzema podria perdre's el clàssic del Bernabéu per unes molèsties als isquiotibials de la cama esquerra. Després de l'escàndol pel cas Valbuena, ara, el davanter francès del Reial Madrid s'intenta recuperar a temps d'una lesió muscular al bíceps femoral que es va fer fa més d'un mes durant un partit de la seva selecció contra Armènia.

A l'espera de saber si podrà comptar amb Benzema, Rafa Benítez segueix treballant a Valdebebas amb una part de la seva artilleria que no ha estat convocada amb les seves seleccions com Cristiano Ronaldo, Modric, Kroos o Bale. Per la seva banda, Marcelo, Isco i Sergio Ramos evolucionen bé de les seves respectives lesions i tot indica que estaran a punt per al duel contra el Barça. En canvi, el porter Keylor Navas continua entrenant-se al marge del grup i la seva presència també és dubtosa de cara al clàssic de dissabte.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut