Barça

Bartomeu assegura que el Barça pot ser el primer club del món a arribar als mil milions d'ingressos

El precandidat a la presidència del Barça ha presentat el seu programa de màrqueting, que passa per convertir el club blaugrana en el primer del món a arribar a aquesta xifra d'ingressos mitjançant el patrocini i l'àmbit digital

Actualitzat

La candidatura de Josep Maria Bartomeu ha presentat el seu programa de màrqueting per al Barça. Segons Bartomeu, el club blaugrana pot ser el primer a arribar als mil milions d'ingressos mitjançant el patrocini i l'àmbit digital.

"El Barça és el club que actualment ingressa més del món i té totes les possibilitats i tota la força comercial per arribar als mil milions. És un objectiu i una previsió, aquest és el camí i segurament serem el primer club al món a arribar a aquesta xifra", ha explicat el precandidat.

Dos membres de l'equip de Bartomeu, Manel Arroyo i Oriol Tomás, han confirmat les previsions econòmiques de l'expresident blaugrana. "Hem aconseguit uns beneficis de 113 milions d'euros des del 2010 i hem passat de 400 a 600 milions en dos anys", ha especificat Arroyo. "Amb aquesta progressió aspirem a ser el 2021 el primer club que ingressi 1.000 milions", ha afegit Tomás.

Els membres de la candidatura de Bartomeu han definit el patrocini, tant de la samarreta oficial com de la d'entrenament, d'"imprescindible" per aconseguir uns objectius que "no serien possibles amb patrocinis com el d'Unicef". Un altre dels grans reptes és la "renovació del contracte amb Nike", un contracte que en el seu moment "va estar ben elaborat" però ara mateix està "desfasat".

"Hem de ser el club amb el contracte més important del món en patrocini de les samarretes i estem segurs d'arribar a un acord amb ells", han assegurat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut