Partit de màxima tensió per Xavi Pascual. (Foto: EFE)
Bàsquet

Barça i Unicaja s'enfronten aquest diumenge en un duel que pot ser clau de cara als "play offs"

El F. C. Barcelona, tercer en aquests moments a la Lliga Endesa, juga aquest diumenge al matí (12:30, Esports3, apps mòbils, tauletes i esport3.cat) a la pista de l'Unicaja, quart classificat amb les mateixes victòries que els blaugrana. El mateix matí de diumenge La Bruixa d'Or visita el Gipuzkoa Basket.

Actualitzat

El F. C. Barcelona, tercer en aquests moments a la Lliga Endesa, juga aquest diumenge al matí (12:30, Esports3, apps mòbils, tauletes i esport3.cat) a la pista de l'Unicaja, quart classificat amb les mateixes victòries que els blaugranes. Aquest pot ser un duel decisiu per garantir-se el factor camp en els "play offs". En el partit de la primera volta, els malaguenys van guanyar de 7 punts. En cas de victòria del Barça, Xavi Pascual sumaria el seu triomf 200 com a primer entrenador de l'equip a l'ACB.

El mateix matí de diumenge La Bruixa d'Or visita el Gipuzkoa Basket en el duel entre els dos equips que menys pilotes recuperen aquesta temporada (5,7 per enfrontament els manresans, per 5,8 els seus rivals). Els del Bages haurien d'aprofitar al màxim els problemes de lesions de l'equip que entrena Sito Alonso (el base Raulzinho Neto és baixa i el pivot David Doblas està tocat). Podreu seguir el final d'aquest partit un cop acabi l'Unicaja - Barça.

El FIATC Joventut, per la seva banda, també juga el matí de diumenge. Rep la visita d'un dels rivals més fluixos de la Lliga Endesa, el Valladolid. Els badalonins tenen la baixa de l'escorta Devoe Joseph, però esperen que el bon moment de forma del pivot Sitapha Savané (15,5 punts, 4,5 rebots i 20,2 de valoració els últims quatre partits) s'allargui com a mínim un dia més.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut