Lazarov ha marcat 9 gols. (Foto: EFE)
Handbol

Barça i Granollers guanyen i tanquen la primera volta com a primer i segon de la Lliga Asobal, respectivament

El Barça s'ha imposat al Naturhouse La Rioja (33-16) i ha completat la primera volta perfecta, en què ha guanyat tots els partits que ha jugat. També té mèrit el campionat que està fent el BM Granollers, que després d'imposar-se al Cangas (29-25) amb remuntada inclosa es consolida en el segon lloc de la Lliga Asobal.

El Barça s'ha imposat al Naturhouse La Rioja (33-16) i ha completat la primera volta perfecta, en què ha guanyat tots els partits que ha jugat. També té mèrit el campionat que està fent el BM Granollers, que després d'imposar-se al Cangas (29-25) amb molt patiment es consolida en el segon lloc de la Lliga Asobal.

El Barça-Naturhouse ha tingut poca història, com gairebé tots els partits dels blaugranes a la Lliga fins ara. Tot i que l'equip de Xavi Pascual ha trigat un pèl a posar-se a to, quan ha agafat velocitat de creuer ja ha estat imparable. Tant és així, que ha marxat al descans doblant el seu rival en el marcador (16-8). Kiril Lazarov ha estat en aquesta ocasió el principal protagonista en l'aspecte ofensiu. El macedoni ha marcat 9 gols en 11 llançaments.

Remuntada a Granollers

El Granollers ha hagut de suar de valent per imposar-se a l'equip gallec, que ha arribat al descans amb una renda de tres gols (8-11). A la represa, els vallesans han arribat a empatar el partit conduïts per Grundsten (14-14), però el Cangas ha tornat a marxar de dos. La determinació dels de Toni García, però, ha propiciat una gran remuntada de l'equip vallesà en l'últim terç del partit per acabar imposant-se amb certa autoritat (29-25). Adrià Pérez i Juan del Arco, amb sis gols cadascun, han estat els màxims anotadors del Granollers.