Sergio Asenjo, poc després de lesionar-se (EFE)
Futbol

Asenjo rep el suport del món del futbol després de trencar-se per quarta vegada els lligaments creuats del genoll

El porter del Vila-real va haver de ser substituït en el partit contra el Reial Madrid. La gravetat de la lesió, que no és una novetat per al porter de Palència, ha estat confirmada pel club groguet

Actualitzat

En la primera part del partit davant el Reial Madrid, Sergio Asenjo es feia per quarta vegada una ruptura de lligaments, la primera a la cama esquerra. Així ho confirmava la mateixa nit el Vila-real, després que el jugador es va lesionar al minut 24 de partit i va ser substituït per Andrés Fernández.

Les xarxes socials no van tardar a omplir-se de missatges de suport al porter del Vila-real. Entre ells, el seleccionador espanyol, Julen Lopetegui, o el jugador del Reial Madrid Sergio Ramos, que també va donar suport al seu company Gareth Bale. Qui tampoc es va oblidar del porter van ser els seus exequips, l'Atlètic de Madrid i el Valladolid.

Per últim, companys de professió com Santi Cazorla i altres porters com, Moyà, Courtois i Sergio Rico també han volgut fer arribar ànims al jugador del Vila-real.

La pèrdua de Sergio Asenjo serà un cop dur per al Vila-real, tal com destacava el seu entrenador, Fran Escribà. Fins al moment de la lesió, el porter palentí era el principal candidat a guanyar el Premi Zamora. Amb tres greus lesions en la seva carrera, ara n'haurà de superar una quarta.  

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut