Leo Messi, a l'arribada al Japó, ahir a la matinada (Reuters)
Futbol

Arxivada una causa contra Messi per presumpte frau fiscal en els partits amistosos

El jutjat número 24 de Barcelona ha arxivat la causa oberta contra el davanter blaugrana per un presumpte delicte fiscal relacionat amb la participació de l'argentí en diversos amistosos els anys 2012 i 2013

Actualitzat

Una jutge de Barcelona ha arxivat la causa per presumpte frau fiscal de Leo Messi amb els beneficis dels sis partits benèfics en els quals va participar entre el 2012 i el 2013 a diverses ciutats del món, en concloure que no va rebre cap ingrés.

La titular del jutjat d'instrucció número 24 de Barcelona ha acordat l'arxiu provisional de la causa sobre l'actuació de Messi i de la Fundació Leo Messi, en no apreciar indicis de defraudació a Hisenda en la seva participació en els partits, que van ser promocionats com "Messi i els seus amics vs. resta del món" o "La batalla de les estrelles".

La jutge basa la seva resolució en la declaració com a testimoni de l'organitzador d'aquests partits, l'argentí Guillermo Javier Marín, que va assegurar que Messi va jugar aquests partits de forma gratuïta, ja que l'única compensació que va rebre va ser que li van pagar bitllets d'avió en primera classe i allotjament als llocs on es van disputar els partits.

Anar al contingut